Welkom
Actueel
Aanbod
Academy
Events
Galerij
MVO
Organisatie
Relaties
Webshop
Contact
My account
 
 

Tigers LSE Opleiding

 
Binnen De Nationale Martial Arts Academie verzorgen wij de lerarenopleiding voor de erkende opleiding van Life Skills Education Tigers (een programma voor levensvaardigheden van 2-6 jarigen) De opleidingen die wij verzorgen zijn. Tiger assistenten opleiding (i.o) Tiger instructeur level 1 Tiger instructeur level 2 Tiger instructeur level 3 Tiger train de trainer Instructeursopleiding Tigers Voor Nederland een revolutionaire opleiding voor instructeurs die jonge mensen tussen de 2-4 jaar opleid in het ontwikkelen van levensvaardigheden.

De vaardigheden die alle jonge mensen nodig hebben in het omgaan van de gevaren in de huidige maatschappij. Wilt u of uw organisatie/club of persoon de mogelijkheid krijgen een volledig pedagogisch, didactisch en organisatorisch uitgewerkt concept neer te zetten die meer leden naar de club/organisatie zal trekken dan welk programma dan ook! Volg dan nu de eerste instructeurs opleiding in Nederland en wordt schoolhouder in het Tiger concept.

Bewezen succes
Na bewezen successen in Engeland, Schotland, Ierland, Wales en na een geslaagde pilot, zie www.dnmaa.nl in Nederland krijgt iedere school, leraar of organisatie in Nederland de mogelijkheid de training van het programma te volgen, zie www.tigers-lse.com

Inhoud training
Tijdens de training worden toekomstige instructeurs geleerd hoe om te gaan met de elementen van dit programma zijnde:
Omgaan met vuur, water en verkeer
Omgaan met leiderschap en teamwork
Omgaan met fitness en gezonde voeding
Omgaan met pestkoppen
Omgaan met vreemde personen
Omgaan met wereldoriëntatie

Volgens een kindvriendelijk programma worden fitness, gezondheid aspecten, familie waarden en normen onder de aandacht gebracht bij zowel kind als de ouder die actief meedoen in dit programma. Dit is het programma wat ouders wensen voor hun kind en de vaardigheden die iedere ouder wenst dat zijn/haar kind bijgebracht gaat worden.

Erkenning programma
Het Tigers LSE is een merk, een concept en een product wat volledig is erkend door bevoegde instanties in de UK en vele Europese landen. Kinderpsychologen, verkeersinstanties, overheden zoals brandweer, politie en instituten voor gezonde voeding hebben hun erkenning aan dit revolutionair programma gegeven. Vereisten voordeelname aan de training in Tigers: Deze training is bedoeld voor nieuw op te leiden instructeurs in het Tiger systeem. Een basiskennis van Martial Arts is vereist maar het programma is niet stijl gebonden, niet organisatie gebonden of graduatie gebonden. Een ieder met kennis van de basisbeginselen van Martial Arts, met de leeftijd van minimaal 18 jaar (assistenten kunnen de cursus volgen vanaf 16 jaar onder leiding van een bevoegde instructeur) hebben de mogelijkheid deze training te volgen.

Instructeursopleiding level 1, 2 en 3
Deze opleiding is bedoeld voor het opleiden van nieuwe instructeurs in Nederland. De inhoud van de 1-daagse opleiding kunt u lezen in de bijgevoegde bijlage. De training zullen plaatsvinden in ons hoofdkantoor en opleidingscentrum aan de Plantagelaan 6 3772 MB Barneveld (KISPORT Barneveld) Investering meer dan waard! Deze opleiding geeft u de mogelijkheid om een product neer te zetten die geen enkele andere aanbieder op dit moment heeft. Tijdens de training wordt u volledig uit de doeken gedaan hoe de investering na de opleiding kan worden vertaald naar inkomsten voor u of uw club! Website en ledenondersteuning:

Bij de start van het programma wordt ook ruim aandacht besteed aan de zaken na de training. U krijgt direct ondersteuning met deinvulling van de Tiger website en ook de ledenadministratie is een mogelijkheid om via deze training geregeld te krijgen zodat u zich kunt concentreren op het uitvoeren wat u leuk vindt, de lessen.

Opleidingskosten
level 1 | 207,50
level 2 | 150,00
level 3 | 150,00
assistent | 45,00
De opleidingen zijn inclusief lunch, drinken en versnaperingen.
Het is een 1-daagse opleidingen per level en 4 uur voor de assistent opleiding
Bij level 1 zit er een handboek van ruim 300 pagina bij in.
Het tekenen van een geheimhoudingsverklaring voor het volgen van de training is verplicht.

Tigers is een vastgelegd wereldwijd merk en wordt derhalve hiermee juridisch beschermt en duplicatie in welke vorm dan ook wordt niet geaccepteerd.

Aanmelden
Aanmelden kan bij onze administratie via de factuur@kisport.nu doormiddel uw persoonlijke gegevens op te sturen en de betreffende cursus aan te geven in de mail, u ontvangt van van de administratie ook meteen een betalingsverzoek (factuur) voor de cursus.

Contactpersoon
Heeft u vragen of opmerkingen over deze cursus? Neem dan contact op met de contactpersoon van deze cursus.

Harry van Schaik
Telefoon | 0342-418062 |
E-mail | info@kisport.nu |
Postadres | van Renesselaan 64 | 3771 JX Barneveld |

Links